Žaluzie - Šanda Luboš

669 02 Milíčovice 2, okr. Znojmo, Mobil: (+420) 736 631 516, e-mail: zaluzie@znojemsko.com

Žaluzie - Šanda Luboš
Aktuálně

Žaluzie Šanda Luboš - práh vstupních dvířekNový nízký práh vstupních dvířek - možnost více rozměrů!

Vývoj ve firmè TRIDO jde stále dopředu a po tom, co jsme v minulém měsíci představili nízký práh dvířek, Vám dnes již s možností okamžitého objednání přestavujeme inovovaný systém (do max. šiřky 4500 mm).

Inovovaný systém se speciáním zesíleným hliníkovým profilem s oboustrannou náběhovou hranou a elastickým gumovým O-profilem ve spodní části.

Shrnovací dveře

Nabízíme širokou škálu doplňků, barev a rozměrů u všech typů plastových shrnovacích dveří. Základ tvoří 2 skupiny barev - barvy základní COLOR a barvy imitující dřevo DESIGN.U dveří s prosklením nabízíme jako jediní výrobci široký výběr z 16ti druhů skel.

Koženkové shrnovací dveře jsou charakteristické především svým tichým chodem a designem, který se velmi přibližuje klasickým přírodním materiálům. Koženkové shrnovací dveře jsou velmi rozšířené hlavně v plném provedení beze skel, nicméně naše společnost nabízí také variantu se třemi řadami skel s výplní Niagara čirá.

Výborným doplňkem jak plastových, tak i koženkových shrnovacích dveří je obložka rámu Modulo, která Vám umožní obložení a přikrytí starých zárubní nebo stavebních otvorů ve stejném odstínu jako samotné shrnovací dveře. Výsledkem je kompaktní vzhled celých dveří.

Plastové i koženkové dveře vyrábíme nejen v typizovaných rozměrech, ale i na míru dle přání zákazníků.

Shrnovací dveře Shrnovací dveře Shrnovací dveře Shrnovací dveře

Kontakt

Žaluzie - Šanda Luboš, 669 02 Milíčovice 2, okr. Znojmo, Mobil: (+420) 736 631 516, e-mail: zaluzie@znojemsko.com

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies