Žaluzie - Šanda Luboš

669 02 Milíčovice 2, okr. Znojmo, Mobil: (+420) 736 631 516, e-mail: zaluzie@znojemsko.com

Žaluzie - Šanda Luboš
Aktuálně

Žaluzie Šanda Luboš - práh vstupních dvířekNový nízký práh vstupních dvířek - možnost více rozměrů!

Vývoj ve firmè TRIDO jde stále dopředu a po tom, co jsme v minulém měsíci představili nízký práh dvířek, Vám dnes již s možností okamžitého objednání přestavujeme inovovaný systém (do max. šiřky 4500 mm).

Inovovaný systém se speciáním zesíleným hliníkovým profilem s oboustrannou náběhovou hranou a elastickým gumovým O-profilem ve spodní části.

Vnitřní rolety

Textilní roletky

Nabízíme 9 typů roletek, liší se v závislosti na:

  • maximální výšce a šířce
  • krytu návinu a boční fixaci
  • možnosti různého nastavení výšky stažení látky
  • druhu ovládání
  • materiálu a barvě držáku, závaží látky, řetízku, krytu návinu
  • způsobu uchycení (např. strop, křídlo okna, rám střešního okna)

Všechny typy roletek se vyrábí v 9 druzích látek a celkem 79 odstínech.

JAZZ-EXPERT
Textilní rolety - Jazz Textilní roletka je vhodná do rozměru 2000 x 2500mm (š x v) dle typu látky. Její provedení je bez krytu návinu, volně visící. Držáky, závaží látky a řetízek jsou v deseti barevných odstínech. Konstrukční řešení roletky umožňuje různé nastavení výšky stažení látky. Montáž je prováděna invazivně pomoci šroubů nad okno, do ostění, na křídlo (nezmenšuje světlost).


JAZZ 19

Textilní roletka je vhodná do rozměru 1500 x 2300mm (š x v) dle typu látky. Její provedení je bez krytu návinu, volně visící s možností fixací. Držáky, závaží látky a řetízek jsou v barvě bílé a hnědé. Konstrukční řešení roletky umožňuje různé nastavení výšky stažení látky. Montáž je prováděna dvěma způsoby neinvazivně pomoci plastových, nebo kovových úchytů - na křídlo (nezmenšuje světlost) a invazivně pomoci šroubů nad okno, do ostění, na křídlo (nezmenšuje světlost).

JAZZ 32
Textilní roletka je vhodná do rozměru 3000 x 2500mm (š x v) dle typu látky. Její provedení je bez krytu návinu, volně visící. Držáky a řetízek jsou v barvě bílé a závaží látky v sedmi barevných odstínech. Konstrukční řešení roletky umožňuje různé nastavení výšky stažení látky. Montáž je prováděna invazivně pomoci šroubů nad okno, do ostění, na křídlo (nezmenšuje světlost).

COLLETE
Textilní rolety - Collete Textilní roletka je vhodná do rozměru 1500 x 2500mm (š x v) dle typu látky. Její provedení je s krytem návinu látky a s krycími lištami po stranách. Kryt návinu (box), krycí lišta a závaží látky jsou v barvě bílé, hnědé a v pěti dekorech renolitových fólií. Konstrukční řešení roletky umožňuje různé nastavení výšky stažení látky. Montáž je prováděna invazivně pomoci šroubů na křídlo (zmenšuje světlost).



OPTIMA

Textilní rolety - Optima Textilní roletka je vhodná do rozměru 2000 x 2500mm (š x v) dle typu látky. Její provedení je s krytem návinu látky a s vodícími lištami po stranách. Kryt návinu (box), krycí lišta a závaží látky jsou v barvě bílé, hnědě a stříbrné. Konstrukční řešení roletky umožňuje různé nastavení výšky stažení látky. Montáž je prováděna neinvazivně pomoci oboustranné lepící pásky na křídlo (nezmenšuje světlost).


OPTIMA-MINI

Textilní roletka je vhodná do rozměru 1500 x 2500mm (š x v) dle typu látky. Její provedení je s krytem návinu látky a s vodícími lištami po stranách. Kryt návinu (box), krycí lišta a závaží látky jsou v barvě bílé. Konstrukční řešení roletky umožňuje různé nastavení výšky stažení látky. Montáž je prováděna neinvazivně pomoci oboustranné lepící pásky na křídlo (nezmenšuje světlost).

STREAM
Textilní rolety - Stream Textilní roletka je vhodná do rozměru 2000 x 2400mm (š x v) dle typu látky. Její provedení je bez krytu návinu, volně visící. Držáky jsou kovové, dřevěné závaží je všité do látky. Konstrukční řešení roletky umožňuje různé nastavení výšky stažení látky. Montáž je prováděna invazivně pomoci šroubů nad okno, do ostění, na křídlo (nezmenšuje světlost).



STREAM-S

Textilní roletka je vhodná do rozměru 2000 x 2400mm (š x v) dle typu látky. Její provedení je bez krytu návinu, volně visící. Držáky a krytky jsou šedé, hliníkové závaží je všité do látky. Konstrukční řešení roletky umožňuje různé nastavení výšky stažení látky. Montáž je prováděna invazivně pomoci šroubů na křídlo (zmenšuje světlost).

LEGEND
Textilní rolety - Legend Textilní roletka je určena váhradně pro střešní okna je vhodná do rozměru 1200 x 1400mm (š x v) dle typu látky. Její provedení je s krytem návinu látky a s krycími lištami po stranách. Krycí lišta návinu, boční krycí lišty a závaží látky jsou v barvě bílé, hnědé a stříbrné. Konstrukční řešení roletky umožňuje různé nastavení výšky stažení látky. Montáž je prováděna invazivně pomoci šroubů na křídlo (zmenšuje světlost).

Bambusové rolety

Bambusové roletky jsou vyráběny z čistě přírodních materiálů a nabízí tak množství různých dekoračních stylů pro váš interiér při využití mnoha designů ručně spletených přírodních tkanin. Nabídka tří typů bambusových roletek nabízí mnoho množství estetického začlenění do nejrůznějších typů interiérů. Rolety lze dostat ve dvojím provedení, a to s navíjením, které probíhá rolováním do vzhledného balu nebo se stahováním, při kterém dochází k líbivému a pravidelnému řasení.

ASHA
Textilní rolety - Asha Základní výrobek produktové řady bambusových roletek. Tkanina je rolována směrem nahoru do úhledného balu. Ovládání roletky je zajištěno provázkem a aretací s brzdou. Ovládací mechanizmus umožňuje nastavit výšku stažení roletky.








 

FEBA
Textilní rolety - FEBA Jedná se o elegantní typ bambusové roletky. Tkanina se postupně skládá v horizontálních pruzích za sebou, čimž vzniká pravidelné řasení. Ovládání je zajištěno provázkem a aretací s brzdou, což umožňuje nastavit výšku stažení tkaniny.








 

EDESA
Textilní rolety - Edesa Jedná se o posledního představitele bambusových roletek, který je vyráběn pouze z přírodní tkaniny juta. Ovládání je zajištěno navíjením na hřídel pomoci řetízku a mechanizmu s brzdou. To umožňuje libovolné nastavení výšky stažení tkaniny.








 

Venkovní rolety

Venkovní rolety jsou exteriérový stínící, izolační a bezpečnostní prvek. Tepelná izolace je zaručená použitím nejlepších materiálů, tj. vysoce kvalitního a velmi odolného hliníku (plněného polyuretanovou pěnou). Rolety vytvářejí vyrovnané vnitřní klima. Obtěžování hlukem se použitím předokeních rolet výrazně snižuje. Jsou ovládány buď manuálně s popruhem nebo klikou, elektrickým pohonem s automatickým kontrolním systémem a dálkovým ovládáním, včetně automatiky.

RADIX
Venkovní rolety - Radix Předokenní roleta určená pro dodatečnou montáž do ostění. Skládá se z roletového pancíře, boxu a vodících lišt. Pancíř je sestaven z lamel o krycí výšce 37mm, které mohou být hliníkové (vyplněné polyuretanovou pěnou) nebo plastové. Roletový box je vyroben z válcovaného hliníku a je dodávan v 6-ti velikostech v závislosti na výšce rolety. Standartně se nabízí v barvě bílé a hnědé. Na přání zákazníka je možné jej nalakovat dle vzorníku RAL. Box je dodáván v úkosu 45° typ RADIX, půlkulatý typ RADIX-R1 a kulatý RADIX-R2. Roletový box je ve stejných barvách jako vodící nohy. Hliníkové vodící nohy se připevňují na rám okna nebo do ostění. Standartně jsou dodávány v bílé a hnědé barvě (možno i lakování dle vzorníku RAL nebo polep renolitovou fólií). Běžným doplňkem rolet, dnes bývá motorické ovládání s možností skupinového řízení jednotlivých rolet a centrálním ovládáním.

COVERT
Venkovní rolety - Covert Předokenní roleta se zaomítacím boxem, určena pro montáž do novostaveb, při rekonstrukcích a zateplování. Skládá se z roletového pancíře, boxu a vodících lišt. Hliníkové vodící nohy se připevňují na rám okna nebo do ostění. Standartně jsou dodávány v bílé a hnědé barvě (možno i lakování dle vzorníku RAL nebo polep renolitovou fólií). Konstrukce boxu dovoluje otevření revizní klapky i po čelním zaomítnutí boxu. Box je dodáván ve čtyřech velikostech v závislosti na výšce rolety. I tento typ rolet je možno vybavit motorickým ovládáním s možností skupinového řízení jednotlivých rolet a centrálním ovládáním.
 

COMBI
Venkovní rolety - Combi Nadokenní roleta, určena pro montáž jako součást plastového okna jak u novostaveb, tak při rekonstrukcích. Roletový box je sestaven z plastových bloků v bílé nebo hnědé barvě s možností potažení renolitovou fólií. Box je zateplený a má obdelníkový průřez. Dodává se ve dvou základních velikostech v závislosti na výšce rolety. Rovněž tento typ rolet je možno vybavit motorickým ovládáním s možností skupinového řízení jednotlivých rolet a centrálním ovládáním.



 

Doplňky na strankach www.velux.cz

Kontakt

Žaluzie - Šanda Luboš, 669 02 Milíčovice 2, okr. Znojmo, Mobil: (+420) 736 631 516, e-mail: zaluzie@znojemsko.com

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies